Za delodajalce

DOBER IZBOR KADROV je najvažnejša menedžerska  odločitev

Ljudje s katerimi delamo so ključ našega uspeha. Kadrovske odločitve imajo dolgoročne posledice. Lahko vam kot partner pomagamo bistveno povečati verjetnost dobrega izbora:

 • stili odločanja
  stili odločanja

  Izbor kandidatov za delovna mesta

Imamo dolgoletne izkušnje in reference pri ocenjevanju kandidatov za različna delovna mesta.

Pomagamo vam izbrati kandidate, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam, željenim kompetencam in vaši organizacijski kulturi. Smo pomoč vašim kadrovskim delavcem in vodjem.

Izognite se napakam pri kadrovanju in izberite optimalnega kandidata.

 • Psihološki pregledi za ambulante medicine dela        voznik

Z nami sodeluje več zasebnih zdravnikov medicine dela.


CELOVITA KADROVSKA PONUDBA

Enostavno uredite kadrovsko področje in se izognete težavam z inšpekcijo. Posvetili se boste lahko svoji dejavnosti . Urejeno kadrovsko poslovanje omogoča boljše delovne pogoje in delovne odnose. Ves čas vam bomo ob strani pri kadrovskih aktivnostih in bomo poiskali za vas dobre rešitve. Prilagodimo se vašim potrebam in posebnostim.

Za več informacij ali osebno predstavitev nam pošljite kontaktni obrazec ali pokličite.


 TRENIRANJE VAŠIH ZAPOSLENIH ZA VEČJO USPEŠNOST

Vsako obdobje v karieri zahteva nekoliko drugačen pristop in vsebino znanja.

Rast
Rast

Pripravimo vam individualni program glede na človeka, njegove značilnosti, znanja in potrebe dela. V enem programu lahko združimo vsebino večih tečajev in s tem ustvarimo novo vrednost za udeleženca.

Vključite v usposabljanje sodelavce pravi čas, da ne boste imeli neučinkovitega, zmedenega vodjo nekaj let pred upokojitvijo ali strokovnjaka, ki se zapleta v spore s sodelavci in strankami. Izostrite njihov pogled in misli z izobraževanjem.

Pripravili smo tudi nekaj kratkih programov na katere se lahko prijavite:

 • Vloga vodje – program je namenjen poenotenju pogleda na vodenje, naloge vodje in uveljavljanje vloge vodje
 • Čustvena in socialna inteligentnost v poslovnih odnosih
 • Vodenje brez izgovora
 • Uspešno in učinkovito do cilja
 • Prebudite potenciale s kreativnimi tehnikami
 • Komunikacija za boljše delovno vzdušje

Izobraževanja izvajamo pri naročnikih ali on-line.

Varovanje zdravja zaposlenih ni le zakonska zahteva, temveč ima učinke na uspešnost poslovanja. Manjša odsotnost zaradi bolezni se praviloma pokaže že v prvem letu preventivnih aktivnosti za varovanje zdravja. V naslednjih letih se lahko poveča delovna uspešnost lahko tudi do 6% kot posledica boljšega zdravja zaposlenih. Stres je eden temeljnih dejavnikov, ki načenjajo zdravje.

Izobraževanje je namenjeno samozaposlenim, manjšim in srednje velikim delodajalcem.


Zakaj izbrati nas Partner idej

 • Upoštevamo vaše posebnosti in ne delamo po šablonah.
 • Sistemsko pristopamo k problematiki  posameznika, kjer želimo  vzpodbuditi napredek in vključujemo druge zaposlene, ki vplivajo in soodvisno delujejo.
 • Celosteno gledamo na človeka, saj človek ni le  skup delov in  značilnosti, temveč celovita  osebnost. Razvoj vzpodbujamo v skladu s cilji človeka in okolja. Oblikujemo zavedanje o vlogi in čustvih posameznika  ter  načrtujemo nove vedenjske strategije.
 • Kreativnost in učinkovitost je za nas pot k optimalnim rezultatom. Ustvarjamo vzdušje s stranko, ki motivira ljudi k ustvarjalni in varno načrtovani prihodnosti. Zato stranke spodbujamo, da spregovorijo o svojih idejah in jih, če so možne, tudi udejanjijo. Vsakodnevno se trudimo, da tisto, kar počnemo, opravimo najbolje, kar se da učinkovito in v čim krajšem času.
 • Praktičnost, saj dajemo konkretne nasvete in na treningih obravnavamo realne situacije. S fleksibilnimi rešitvami znamo upravičiti pričakovanja partnerjev.
 • Zaupajo nam stalne stranke že več let v dobrih in slabih časih.
 • Zagotovljena kvaliteta storitev