Hitro branje

HITRO BRANJE IN UČENJEMI beremo

Ste si kdaj želeli brati hitro s polnim razumevanjem? Ste počasen bralec in izgubljate koncentracijo. Pomagali vam bomo, da boste preklopili na hitro, sproščen branje z dobrim pomnjenjem.

Osvojili boste več tehnik branja, se naučili sprostiti oči in misli. Za še boljše pomnjenje, se boste seznanili s strategijami branja in učenja.

Izbirate lahko med daljšo in kratko intenzivno obliko  tečaja. Če ste v časovni stiski, se lahko odločite za tečaj preko Skypa. Družine lahko dogovorijo  svoj termin in imajo popust.

GARANTIRAMO uspeh. Potrjujejo ga številni udeleženci.

  • Samoumirjanje: 20 min. preko Skypa do 15.4.20 brezplačno – za termin pokličite kontaktni telefon
  • Psihološko svetovanje – individualno preko Skypa : dogovor, vložek: 35,00 €/uro
  • Pospeševanje branja in učenja za otroke preko Skypa – individualno ****: dogovor ; vložek: 20,00 €/uro
  • Hitro branje – intenzivno preko Skypa – individualno**** termin: dogovor; trajanje: 8 ur; kraj: Maribor; vložek: 80,00 €
  • Hitro branje in učenje preko Skypa – individualno ****: termin: dogovor trajanje: 4+4+3 ure; kraj: Maribor; vložek: 120,00 €
  • Pospeševanje branja in učenja za otroke: dogovor v septembru 2020; kraj: Maribor; vložek: 20,00 €/uro
  • Hitro branje za otroke –  intenzivno:  termindogovor; trajanje: 8 ur; kraj: Maribor; vložek: 100,00 €
  • Hitro branje – intenzivno:  termin12.11.20 – 13.11.20, četrtek – petek ; trajanje: 8 ur; kraj: Maribor; vložek: 100,00 €
  • Hitro branje in učenje: termin: 12.11.20 – 14.11.20četrtek petek – sobota ; trajanje: 4+4+4 ur; kraj: Maribor; vložek: 160,00 €

HITRO BRANJE IN UČENJE
Če ste pred zahtevnimi izpiti ali opravljate delo kjer imate opravka z zahtevnimi besedili in želite povečati svojo bralno hitrost in koncentracijo, potem je za vas tečaj prava izbira. Naučili se boste bralnih tehnik s katerimi boste povečali hitrost branja že na samem tečaju  2 do 5 krat. Nekatere so primerne za natančno branje, druge za hitrostno ali preletavanje. Kljub hitrosti zapomnitev ne bo trpela, celo izboljšala se bo.

Seznanili se boste z najučinkovitejšimi strategijami učenja za različna motivacijapodročja in jih preizkusili na primerih. Naučili se boste kako izboljšate spomin po naravni poti in nekaj triki za dobro zapomnitev.

Oči najbolje vidijo, če so sproščene. Poskrbeli bomo, da si boste znali hitro sprostiti oči in misli.

Način dela: Tečaj traja 4+8 ur v obliki predavanj in delavnice. Posebna ugodnost: dodatni 2 uri lahko izkoristite za svetovanje v zvezi z vašim učnim projektom.

HITRO BRANJE- intenzivno
Če imate malo časa in želite povečati svojo bralno hitrost in koncentracijo, potem je za vas intenzivni tečaj prava izbira. Naučili se boste bralnih tehnik s katerimi boste povečali hitrost branja 2 do 5 krat in izboljšali zapomnitev. Seznanili se boste z najučinkovitejšimi bralnimi strategijami in kako povečati sprejem novih informacij. Ne bomo pozabili tudi na vaje za oči in sproščanje.
Način dela: Tečaj traja en dan 8 šolskih ur in poteka v obliki predavanj in delavnice.

HITRO BRANJE IN UČENJE preko Skypa – ****
Prihranite čas in denar in se poslužite sodobne tehnologije. Imeli boste svojega učitelja.
Način dela: Tečaj traja 8 ur in poteka v obliki predavanja, interaktivnega dela in samoučenja.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI IN STARŠI

– Moj sin ima problem, da se uči zadnji trenutek. Znanje, ki ste ga prenesli naj, mu je zelo koristilo. Včeraj je dobil za referat odlično.
-Vnuk mi pravi, da se gre igrat, ko gre k vam na učno uro. Veliko rajši bere.

– Naučil sem se sproščenega gledanja pri branju, prej sem imel težave z očmi.
– Po tečaju sem naredil izpit, ki ga prej nikakor nisem mogel.
– Hitro branje je zakon. Učenje preko Skypa je super.
– Učenje s hitrim branjem mi je podarilo čas za družino.
– Včasih, ko sem brala počasi, se mi je zdelo, da ne vem kaj berem. Ure in ure sem gledala v snov. Sedaj ni neč tako.

Zaupajo nam: univerze, izobraževalni centri, podjetniki in uslužbenci, številni dijaki, študentje, šolarji višjih razredov osnovne šole in strastni bralci.

POSPEŠEVANJE BRANJA IN UČENJA ZA OTROKE Z BRALNIMI TEŽAVAMI

Slaba zbranost otroka pri branju,  disleksija branje- hitrozahtevata nekoliko drugačne pristope pri učenju branja. Z različnimi vajami in igrami  razvijamo otrokovo bralno sposobnost in sposobnost pomnjenja, povečamo zmožnost koncentracije in ga motiviramo za branje.

Svetujemo staršem  kateri pristopi pri učenju njihovega otroka bodo dali boljše rezultate in jim priporočamo vaje in igrice za lažje učenje in koncentracijo.