Hitro branje

HITRO BRANJE IN UČENJEMI beremo

Ste si kdaj želeli brati hitro s polnim razumevanjem? Ste počasen bralec in izgubljate koncentracijo. Pomagali vam bomo, da boste preklopili na hitro, sproščen branje z dobrim pomnjenjem.

Osvojili boste več tehnik branja, se naučili sprostiti oči in misli. Za še boljše pomnjenje, se boste seznanili s strategijami branja in učenja. 

Prihranite čas in denar in se poslužite sodobne tehnologije. Imeli boste svojega učitelja.  Delujemo  na daljavo  preko Meet, Zoom, Skype, Viber ali opravimo tečaj pri naročnikih za zaključene skupine.  Kontaktirajte nas in ugotovimo skupaj, kaj je optimalno za vas.

 

GARANTIRAMO uspeh. Potrjujejo ga številni udeleženci. Izvajamo tečaje za otroke in odrasle.

  • Hitro branje: trajanje: 4 x 2 uri; vložek: 80,00 €
  • Hitro branje in učenje  termin: dogovor trajanje: 4+4+3 ure; kraj: Maribor; vložek: 120,00 €
  • Psihološko svetovanje – individualno : dogovor, vložek: 35,00 €/uro

HITRO BRANJE
Če imate malo časa in želite povečati svojo bralno hitrost in koncentracijo, potem je za vas intenzivni tečaj prava izbira. Naučili se boste bralnih tehnik s katerimi boste povečali hitrost branja 2 do 5 krat in izboljšali zapomnitev. Seznanili se boste z najučinkovitejšimi bralnimi strategijami in kako povečati sprejem novih informacij. Ne bomo pozabili tudi na vaje za oči in sproščanje.
Način dela: Tečaj traja  8 šolskih ur in poteka v obliki predavanj in vaj.

HITRO BRANJE IN UČENJE
Če ste pred zahtevnimi izpiti ali opravljate delo kjer imate opravka z zahtevnimi besedili in želite povečati svojo bralno hitrost in koncentracijo, potem je za vas tečaj prava izbira. Naučili se boste bralnih tehnik s katerimi boste povečali hitrost branja že na samem tečaju  2 do 5 krat. Nekatere so primerne za natančno branje, druge za hitrostno ali preletavanje. Kljub hitrosti zapomnitev ne bo trpela, celo izboljšala se bo.

Seznanili se boste z najučinkovitejšimi strategijami učenja za različna motivacijapodročja in jih preizkusili na primerih. Naučili se boste kako izboljšate spomin po naravni poti in nekaj triki za dobro zapomnitev.

Oči najbolje vidijo, če so sproščene. Poskrbeli bomo, da si boste znali hitro sprostiti oči in misli.

Način dela: Tečaj traja 12 ur v večih delih v obliki predavanj, vaj in samoučenja.

Posebna ugodnost: dodatni 2 uri lahko izkoristite za svetovanje v zvezi z vašim učnim projektom.

 

BRANJE IN UČENJE ZA OTROKE Z BRALNIMI TEŽAVAMI

Slaba zbranost otroka pri branju,  disleksija branje- hitrozahtevata nekoliko drugačne pristope pri učenju branja. Z različnimi vajami in igrami  razvijamo otrokovo bralno sposobnost in sposobnost pomnjenja, povečamo zmožnost koncentracije in ga motiviramo za branje.

Svetujemo staršem  kateri pristopi pri učenju njihovega otroka bodo dali boljše rezultate in jim priporočamo vaje in igrice za lažje učenje in koncentracijo.

 

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI IN STARŠI

– Moj sin ima problem, da se uči zadnji trenutek in tečaj je bil pravi zanj.
– Naučil sem se sproščenega gledanja pri branju, prej sem imel težave z očmi.
– Po tečaju sem naredil izpit, ki ga prej nikakor nisem mogel.
– Hitro branje je zakon. Učenja na daljavo sem navajen.
– Učenje s hitrim branjem mi je podarilo čas za družino.
– Včasih, ko sem brala počasi, se mi je zdelo, da ne vem kaj berem. Ure in ure sem gledala v snov. Sedaj ni neč tako.

Zaupajo nam: univerze, izobraževalni centri, podjetniki in uslužbenci, številni dijaki, študentje, šolarji višjih razredov osnovne šole in strastni bralci.